Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám notebook asus X58LE - EX232X. Na notebook jsem nainstaloval 2 operační systémy a to windows XP home edition a Windows 7 ultimate. Problémy s kompatibilitou jsou vyřešeny.. notebook má nové reproduktory a je po generální prohlídce.. Známý v rodině pracuje jako IT technik tudíž je s notebookem zacházeno opatrně .. Notebook je bez vady a v perfektním stavu, nikdy nebyl přenášený. Sloužil jako úřední PC a je používán 1x týdně.Rychlé jednání sleva. Notebook je ocenen znalcem !! Typ procesoru: Intel Core 2 Duo Frekvence procesoru [MHz]:2x 2200 Windows XP(home((professional))) Typ displeje: WXGA Rozlišení displeje: 1366 x 768 Grafická karta: Intel GMA X3100 Úhlopříčka displeje [palce]: 15,6 Optická mechanika: DVD±RW/RAM Velikost pevného disku [GB]: 250 Počet pevných disků: 1 (dělený na C a D) Operační paměť: DDR2 Velikost operační paměti [MB]: 3072 Frekvence paměti [MHz]: 800 WLAN Typ síťové karty: 10/100 USB LAN WLAN Webkamera Rozšiřující slot: PC Card Předpokládaná doba výdrže - 2-3, prodám, na prodej,Asus X85LE!! rychlé jednání sleva!!, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace