Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

GOCLEVER TAB I71 je univerzální internetové zařízení se 7palcovou obrazovkou. Můžete se bezdrátově (802.11 b/g) připojit k internetu nebo vybírat z tisíců aplikací v Marketu. 7\" TFT LCD obrazovka s podsvícením LED, 800 x 480 pixelů. Tablet je skladný, takže jej můžete vzít kamkoliv s sebou. Připojte tablet k pouzdru s klávesnicí a máte malý notebook. Akcelerátor 3D her zvládá jednodušší 3D hry. Zařízení automaticky reaguje na natočení obrazovky - využívá se i u her. Specifikace: Provedení výrobku: černá barva Procesor InfoTMIC iMAPx220 1GHz (ARM11, GPU GC600) Operační systém Android 2.3 Android Market Paměť RAM: 256MB DDR2 Flash: 4GB MLC NAND flash Obrazovka 7\" LCD TFT, 800 x 480 Podsvícení - LED. 16:9, 16bitové barvy Dotyková obrazovka: rezistivní jednobodová Připojení Wi-Fi (802.11 b/g) / LAN 10/100Mbit externí adaptér 3G (volitelně) Uplně nový, dva roky záruka, tablet jsem dostala jako dárek, boužel ho nevyužiju., prodám, na prodej,GOCLEVER TAB I71, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace