Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám výkonný, rychlý, spolehlivý 17.3 ´´notebook HP ProBook 4730s HPProBook 4730s All-in-one má šasi z eloxovaného hliníku,výkonný, je v perfektním stavu! Display má rozlišení 1600x900 matný,HDD- pevný disc o velikosti 600Gb, Intel(R) Core(TM) i3-2330M,CPU 2.20GHz 2.20GHz. grafická karta Radeon HD 7470M – INTEL(R) HD Graphic Family, RAM-velikost operační paměti 4096Mb, bluetooth…HDMI, slot na paměťové karty,cd/dvd mechanika,Microsoft Office-koupena licence,Windows 7 Home Premium,notebook zakoupen v MIRONET- Praha,notebook využíván minimálně doma a nepřenášen.TOP STAV !. V ceně nepoužitá taška na notebook a bezdrátová myš Logitech v ceně 1200,-Kč, Důvod prodeje - přechod na Apple Původní cena při koupi (Mironet)….19.800,- Kč , Současná prodejní cena na trhu 17.990,- Kč , prodám za 8.500,- Kč , prodám, na prodej,Hp ProBook 4730s TOP STAV!!, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace