Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám Notebook Lenovo Vše funkční a ve výborném stavu. Výdrž baterie netestována, vždy byl připojen do sítě. Málo používaný. Parametry Windows 10 Home 64 bit., nebyl k němu dán na DVD, aktivace se jednoduše provede v PC online sama. Procesor: Intel Pentium M Frekvence procesoru: 2.16 až 2.66 GHz Počet Jader: 4 Operační pamět: 4 GB Grafika: NVIDIA GeForce Cuda 820M Pevný disk: 500 GB DVD Mechanika: DVD±RW Rozhraní: Wi-Fi,Lan, Bluetooth, kamera, 3x USB (1x 3.0),HDMI , Čtečka paměťových karet, Vestavěná webkamera, Numerická klávesnice atd. Výborná volba pro hráče středně náročných her, do kanceláře, k sledování filmů, poslechu hudby, ale s dobrou výdrží i na cesty. Je na něj ještě záruka, do 24.4.2019 Faktura samozřejmostí. Cena 6000,-, při rychlém jednání 5000,- Preferuji osobní předání, ale mohu zaslat i na dobírku, v tom případě k ceně bude připočítána cena za dopravu. , prodám, na prodej,Notebook Lenovo se zárukou, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace