Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám úplně nový ultralaid notebookTOSHIBA - s titanu a s 3G sítí - modulem, naprostá novinka jen 7palců velký jak dlaň HDD 2x 160G. WiFi, bluethoo, 1G.RAM. Dvoujádrový + externí dvouplášťová DVD vypalovačka v hodnotě 8tisíc - týden stará záruka vše! s vynikající grafikou a TV digitálním tunerem a speciální dvojitou vysokokapacitní baterií, vydrží až 5hodin opravdu!!! pLUS 1,3 Web kamera. Samozřejmě se zabudov.stereoreproduktory, slotem na SD karty 14 v 1. 3x USB, audio, video výstup, fax modem a milion dalších věcí + nahraný TOMTOM 7. a podrobné mapy oficiální celé evropy. Dále software pro komprimace videí do telefonů, HZC atd - vše licenční oficiální.Krabice, návod, instaláky, Vhindows XP profes.Limitovaná série - pouze 5v české republice, kolekce pro špičkové managery KB.! Cena Původní 28.450 kupován 15.1.2009 já jej prodávám za 18.990 při bleskovém jednání možná velká sleva. Faktura krabice, příslušenství, mezinárodní záruka 2 roky. Mini notebook - plnohodnotný jakémukoliv velkému normálnímu, je i na hry. Váží pouze necelé třičtvrtě kilo. Manžel je Vysoce postavený manager a po rozvodu jsem si jeho miláčka nechala - dal mi ho - nerad. 721 777 057, prodám, na prodej,POZOR!absolutní novinka 7´´plnohodn.mini notebok, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace