Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

SONY Vaio Nejvyšší model. VGN-P598E: Nejmenší a nejlehčí plnohodnotný notebook. S plnohodnotnou klávesnicí, 3G zabudovaným modemem, zabudovaným GPS a přepínatelnou HD grafikou. Váha jen 600g, Přenosný i v kapse. Procesor Intel Atom Z520 1.33 GHz, HDD 80GB SSD, Má 2GB DDR2 RAM, širokoúhlý displej 8" X-black s LED podsvícením v HD - rozlišení 1600×768 pixelů. Wi-Fi, Bluetooth, 2x USB, Motion Eye kamera, zvukovka HD Audio, repro a mikrofon. Trackpoint (myš), sluchátkový výstup s potlačením šumu, 2x čtečka paměťových karet SD a MS, absolutně bezhlučný provoz - bez jakýchkoli ventilátorů. Legální Windows .Miniaturní nabíječka. Speciální tenká baterie s dvojnásobnou výdrží až 8hodin. Cena jen 9990Kč. Tel. 775 492 035 , prodám, na prodej,Prodám Sony Vaio, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace