Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Předmětem prodeje je 1U server Supermicro, který běžel v klimatizovaném datacentru. Server je funkční a na žádost lze otestovat a popřípadě nainstalovat zkušebně operační systém. Server má následující konfiguraci: Základní deska: Supermicro X8SIE Procesor: Intel Xeon Quad 2,4 GHz, 4 Core HDD: 1x 700GB, 1x 500GB Paměť RAM: 8 GB Síťová karta: 2X Intel 82574L 1Gbit VGA: Matrox MGA G200 8MB Součástí serveru jsou ližiny. Paměti byly otestovány diagnostickým testem a jsou plně funkční a bez chyb. Pevné disky byly otestovány na vadné sektory, a jsou plně funkční a bez vadných sektorů. Více podrobností o základní desce naleznete na této stránce: supermicro.com/products/motherboard/archive/Xeon3000/3400/X8SIE.cfm?IPMI=N&TYP=LN2 Těchto serverů s touto nebo podobnou konfigurací vlastníme několik kusů, pokud byste měli zájem koupit více kusů, popřípadě upravit konfiguraci pevných disků nebo pamětí RAM prosím neváhejte nás kontaktovat. V případě dalších d, prodám, na prodej,server Supermicro X8SIE, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace