Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Gigabyte GA-P55A-UD3R je základní deska s novým čipsetem Intel P55. Deska používá patici Socket LGA1156 a nabízí podporu pro procesory Intel Core i7 (řada 800) a Core i5 (řada 700) v provedení pro tuto patici. Další specialitkou tohoto čipsetu je duální paměťové rozhraní, které Vám umožní osadit až čtyři sloty celkem 16 GB paměti typu DDR3 s taktem 2200, 1600, 1333, 1066, 800MHz. Pro grafické karty jsou k dispozici dva sloty rozhraní PCI-E x16 2.0 s podporou technologie ATI CrossFire. První z nich má aktivních všech 16 PCI-E linek, druhý čtyři. Samozřejmostí je přítomnost USB rozhraní - k dispozici jsou dva porty USB 3.0, 10 portů USB 2.0. Pro rozšiřující karty lze využít trojici klasických PCI slotů a dvojici PCI-E x1 slotů. Integrována je zvuková karta, která zvládá osmi kanálový zvukový výstup a podporuje S/PDIF výstup. Dále je integrována rychlá gigabitová síťová karta. , prodám, na prodej,Prodám GIGABYTE GA-P55A-, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace